Heb jij passie voor retail, maar wil je zelf niet in de winkel werken? Solliciteer dan op het servicekantoor van Audax, waar AKO onderdeel van is.

Doordat deze afdelingen onze verschillende business units en uiteenlopende activiteiten ondersteunen, kom je meteen in aanraking met diverse afdelingen en disciplines. Benieuwd welke mogelijkheden er zijn? Lees dan gauw verder.

Ons retail-servicekantoor in Amsterdam

Ons retail-servicekantoor bevindt zich in Amsterdam. Hier werken alle collega’s die verantwoordelijk zijn voor de retailtak van Audax en ook medewerkers van de commerciële groothandels voert hier zijn werkzaamheden uit. Op ons kantoor in Amsterdam zijn er verschillende functies die zich dagelijks inzetten voor het resultaat van onze winkels. Zo bedenkt marketing onze campagnes, stelt category management het assortiment samen, bepaalt formulemanagement de winkelindeling en leggen de areamanagers met hun winkelrondes de brug tussen het kantoor en de winkels. Daarnaast zijn er nog ondersteunende functies zoals de commerciële binnendienst en HR. 

Werken op ons servicekantoor betekent

  • Een goed, marktconform salaris
  • Een dynamische werkomgeving
  • Veel afwisselende werkzaamheden
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak
Job alert

Blijf op de hoogte van interessante AKO vacatures