Kom ons gezellige team versterken als verkoopmedewerker bij AKO. Een werkplek waar het elke dag anders is en waar ruimte is voor vrijheid en verantwoordelijkheid. Met zo'n honderd winkels op high traffic locaties - bijvoorbeeld op stations en in de stad - is er altijd een AKO bij jou in de buurt.

Werken als verkoopmedewerker bij AKO

Als verkoopmedewerker bij AKO zorg jij voor een goed advies richting de klant. Je helpt bijvoorbeeld met het uitkiezen van een tijdschrift om te lezen in de trein of een leuk puzzelboek. Daarnaast zorg je ervoor dat de winkel er tiptop uitziet, dit doe je bijvoorbeeld door de schappen op tijd en netjes aan te vullen. Je komt terecht op een werkplek waar het elke dag anders is. Samen met je team creëer je een werkdag vol plezier en de beste klantervaring.

Bovendien geloven wij sterk in de ruimte voor verdere ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Als jij enthousiast bent en de juiste vaardigheden in huis hebt, is de kans groot dat je kunt doorgroeien naar de rol van eerste verkoopmedewerker, waarin je de winkelmanager ondersteunt. 
"Iedereen is heel klant gedreven, dat is echt uniek bij ons. En dat geen één dag hetzelfde is. Het is niet zo vandaag doe ik dit en morgen doe ik dat, nee echt elke dag is anders."

Ramona Smit
Eerste verkoopmedewerker AKO Schiphol

Werken als verkoopmedewerker bij AKO betekent

  • Een gezellig en hecht team
  • Veel ruimte om te ontwikkelen
  • 20% korting op een groot deel van het assortiment
  • Een leuke en afwisselende baan
  • De mogelijkheid om verder door te groeien binnen AKO

Onze verkoopmedewerkers aan het woord

Hoe is het om te werken als eerste verkoop
medewerker?

Mart neemt je mee in zijn ervaringen als eerste verkoopmedewerker bij AKO op NS station Eindhoven. Hij vertelt over de ontwikkelmogelijkheden en de gezellige werksfeer bij AKO

“Vaak heb ik een hele leuke klik met klanten”

Ramona (30) werkt bij AKO Schiphol, als eerste verkoopmedewerker. Altijd druk, altijd hectisch: de AKO op vliegveld Schiphol is een buitengewone locatie. Ramona werkt er nu 2,5 jaar en heeft het erg naar haar zin in deze dynamische omgeving.
Job alert

Blijf op de hoogte van interessante AKO vacatures