Als winkelmanager zorg jij dat binnen jouw vestiging(en) alles op rolletjes loopt. Naast jouw verkoop-skills en brede kennis van alle processen in de winkel, heb jij echt oog voor jouw team. Jij motiveert je team en levert ook een bijdrage aan de ontwikkeling van je collega’s. Mooi toch?

Aan de slag als winkelmanager

Als winkelmanager draag jij de verantwoordelijkheid voor één of meerdere vestigingen van AKO. Voor jouw team ben je een echte verbinder. Ze weten je altijd te vinden, want jij bent hun eerste aanspreekpunt en de grote kracht als het om motivatie gaat. Ook draag je zelf je steentje bij in het verkopen van onze producten.

Daarnaast ben je bezig met uiteenlopende taken zoals het maken van planningen en roosters, HR-zaken, product inkoop en de commerciële uitstraling van de vestiging.

Het is een uitdagende en afwisselende functie waarbinnen jij echt het verschil kunt maken, zowel voor klanten als de collega’s binnen jouw team. Zo draag jij bij aan het (werk)plezier in de winkel!
"Als je liefde hebt voor de producten die we verkopen en het leuk vindt om klanten tevreden naar huis te laten gaan, dan is AKO de plek om te werken."
Desdemona Vermeulen – Winkelmanager AKO in de Bijenkorf Amsterdam

Werken als winkelmanager bij AKO betekent

  • Je team motiveren en samen zorgen voor een fijne werksfeer
  • Aandacht voor zowel jouw ontwikkeling, als die van je team
  • 20% korting op een groot deel van het assortiment
  • Een uitdagende en afwisselende baan

Onze winkelmanagers aan het woord

filiaalmanager

Annemarie vertelt over haar functie als winkelmanager in Utrecht

Annemarie vertelt over haar werk als winkelmanager bij AKO in de Bijenkorf in Utrecht. Ze is gestart in de rol van verkoopmedewerker en is uiteindelijk doorgegroeid tot winkelmanager.

“Ik krijg alle ruimte om mezelf te ontwikkelen”

Desdemona is winkelmanager bij AKO Bijenkorf in Amsterdam. Drie jaar geleden startte Desdemona bij AKO en na een half jaar was ze al opgeklommen tot winkelmanager. Inmiddels is ze ook operationeel verantwoordelijk voor de zeven filialen van AKO in vestigingen van de Bijenkorf én verricht ze ondersteunende werkzaamheden voor de areamanager.
Job alert

Blijf op de hoogte van interessante AKO vacatures